TIPS FÖR ATT HÅLLA DIN BILINREDNING REN – COLORGLO.SE

I dagens situation när alla är på språng hela tiden blir bilen en viktig del av våra liv. Det kan vara nästa så att bilen känns som vårt andra hem. Eftersom vi tillbringar mycket tid i bilen blir det viktigt för oss att hålla den fin och ren. Så hur hanterar vi bilen bäst?

Renovering, service, tvätt och reparationer är viktiga delar i att hålla en bil. Med andra ord bilunderhållstjänst av Colorglo är ett måste för att ha bilen i bästa skick.

Det finns två viktiga delar som påverkar bilens livslängd. Den första är fordonets körning, dvs du kör bilen på ett trevligt sätt som inte sliter på de mekaniska delarna i motorn och sliter delar som stötdämpare, bromsar och så vidare.

Den andra är att ta hand om bilinredningen som mattor, rattskydd, sätesskydd mot daglig slitage för att ha ökat begagnat värde vid försäljning av bilen.

Här kommer ett par tips om hur du kan hålla din bilinteriör ren och fin. Ta en titt

• Säteskydd

Från skinnsitsskydd till enkla tygstolsskydd; det finns massa olika alternativ för att skydda bilstolarna mot smuts, damm och solljus..

• Installera en liten soptunna i bilen

Istället för att bara slänga sopor ut från fönstret och förstöra miljön till att slänga det på golvet i bilen eller på bilsätena så sparar du mycket tid på att ta hand om skräpet redan från början i en soptunna eller i en plastpåse. Även det kan hjälpa till att hålla din bilinredning ren

• Dammsug bilen med jämna mellanrum

Att dammsuga mattorna, instrumentpanelen, bilsätena eller konsolen i bilen kommer göra att bilen ser ren och välvårdad ut. Men se även till att emellanåt ta bilen på en mer avancerad bilrekond för att djuprengöra allt i bilen.

Alla dessa tips är för att själv kunna underhålla bilen och förlänga livskvalitén på den. Men ibland så blir det ändå skadat av olika anledningar. Det kan vara att ni lastar in saker i bilen och får ett säte skadat som inte går att reparera själv, utan då har du två alternativ. Byta ut sätet eller restaurera den professionellt via en bilrestaureringsverkstad.

Kom ihåg att en omhändertagen bil alltid höjer andrahandsvärdet på en bil, så glöm inte att investera din tid och kanske lite pengar på detta då du alltid får tillbaka delar av det vid en försäljning.

==================

Kontakta oss så berättar vi mer! Möt vårt team

Kontaktperson: Richard Åkesson

Telefon: 042-817 07

Mobil: 076-259 25 79

E-post: info@colorglo.se eller franchise@colorglo.se

==================

Kommentarer